суботу, 20 лютого 2021 р.

Ангели Пам‘яті-2021. 

Тиха акція вшанування Героїв Небесної Сотні






1 коментар:

  1. Привіт школо! Вітаю всіх учнів і викладацький склад. Дозвольте в письмовому вигляді оцінити вклад, велич одних і бездарність деяких
    викладачів в 70 роках.
    Геніальна вчителька хімії Катерина Яківна - автор дивовижно простої методики. Завдяки їй багато випускників на відмінно складали іспити в інститути і універститети.
    Була ще Надія Іванівна - теж бралася за викладання хімії, чим забруднила життя і навчання сотень учнів. ЇЇ предмет на якому вона розумілася була біологія, там вона була на своєму місці.
    Шевченко Василь Іванович - викладач фізики. Можливо з нього був би прекрасний вчений, але як вчитель він був просто жахливий. Ніколи нікого не вчив як потрібно розвязувати задачі, і свідомо терирозував учнів ставлячи одиниці і двійки за контрольні. На жаль ні в кого не виявилося смальцю сказати йому - Шановний, ви ставити ці двійки не нам, а самому собі як вчителю що так і не зміг нічому навчити своїх учнів.
    Викладач Фізики Анатолій, на жаль не пригадую по батькові. Йому величезна подяка від багатьох учнів яких він підготував до вступу в ВИШі.
    Прекрасний викладач фізкультури Олександр Гупалов. Не памятаю жодного випадку травматизму на його уроках, хоча все проходило інтенсивно і правильно. В нього прекрасне почуття гумору. Колись стрибали в довжину, він заміряв результат, і з подивом сказав - це ж треба, 3.62 без вартості посуду! Я його бачив на зустрічі присвяченій річниці школи. Він як завжди виглядає чудово. Прекрасні викладачі російської і української мов. Грунь Микола Якович, Матяшенко Галина, викладачі геометрії,історії,літератур. Всім їм велика подяка. Обіймаю школу, обіймаю всіх вчителів. Василь Косенко

    ВідповістиВидалити